Over mij

Jezelf omschrijven, dat is zo gemakkelijk nog niet. Wat wel gemakkelijk is zijn de feiten. Zo ben ik 23 jaar oud,  onder andere afgestudeerd aan de opleiding Communication & Multimedia Design aan de Hanzehogeschool en woon ik in de leukste buurt van Groningen. 

Verder zal ik mijzelf omschrijven als een spontaan en leergierig persoon die altijd opzoek is naar betekenis. Betekenis in relaties, mijn omgeving, maar ook in de creatieve zin. Ik creëer dingen die sfeer brengen en je iets laten voelen. Of dit binnen fotografie, styling of vormgeving is staat vrij. 

De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in deze passie, mijn kennis verbreed en zo mijn geluk gevonden. Zo heb ik mijn 'Basis Styling certificaat' aan Academie Artemis behaald, mijn hbo-opleiding Communication & Multimedia Design met een prachtig resultaat afgerond, gewerkt als Assistant E-Commerce bij een groot modehuis, een specialisatie in Interieur Architectuur afgerond én als Content Creator gewerkt bij een schoenenzaak.

Met deze kennis en ervaring op zak ben ik mijn eigen onderneming gestart als creatief ontwerper en beeldmaker. En dat geeft zo ontzettend veel energie!

Wil je graag contact met mij leggen om te zien of ik iets voor je kan betekenen? Of heb je misschien een andere vraag? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier